Όροι και προϋποθέσεις χρήσης του site

Περιγραφή των υπηρεσιών (Όροι χρήσης)

Ο χώρος προώθησης και προσφοράς προϊόντων με όνομα www.toumimakou.gr  έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. με έδρα την Γλυφάδα στην οδό Βορείου Ηπείρου 39, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3216974 και email : kafes@toumimakou.gr.

Το toumimakou.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε παραγγελίες κάνοντας χρήση μίας από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα και περιγράφονται παρακάτω.

 

Πνευματικά δικαιώματα (Όροι Χρήσης)

Τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού καταστήματος: Όπως η επωνυμία, τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, τα σχέδια, οι διακριτικοί τίτλοι, τα σήματα κλπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η εταιρία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται ο οποιοσδήποτε να αντιγράφει, αναπαράγει, επανεκδίδει, διαδίδει, μεταδίδει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιεί τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος σε αντίθεση με τους όρους χρήσης. Επιτρέπεται ύστερα από έγγραφη συναίνεση της ιδιοκτήτριας εταιρίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής  τρόπους:

  1. Κατάθεση στους εξής εταιρικούς μας τραπεζικούς λογαριασμούς με την επωνυμία Ουρανία Πονηρού & Σια Ε.Ε.
    1. Τράπεζας Πειραιώς GR32 0172 0230 0050 2300 1720 684
    2. Eurobank GR350261420000960200645869
    3. Alpha Bank GR1901403860386002320006781

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

2. Πληρωμή με πιστωτική | χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της τράπεζας Πειραιώς epos Paycenter που δέχεται όλες τις κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Maestro.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Τιμές

Όλες οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.toumimakou.gr περιλαμβάνουν το ανάλογο ΦΠΑ.

 

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται, εφόσον η πληρωμή σας έχει εγκριθεί και τα προϊόντα σας είναι σε διαθεσιμότητα, στην διεύθυνση που έχετε ορίσει μέσω των βημάτων ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Οι αποστολές εκτελούνται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) εκτός αργιών Σαββάτου και Κυριακής με τους εξής τρόπους:

1) Για παραγγελίες εντός Αττικής και μέχρι 2 κιλά, κόστος μεταφορικών 2,80€. Για κάθε επιπλέον κιλό, 1€ / kg.

2) Για παραγγελίες εκτός Αττικής ( χερσαίοι προορισμοί & νησιά ) μέχρι 2 κιλά, κόστος μεταφορικών 5,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό, 1,00€ / kg.

3) Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές μέχρι 2 κιλά, κόστος μεταφορικών 8,00€. Για κάθε επιπλέον κιλό, 1,00€ / kg.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας σας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το κόστος αποστολής & επιστροφής των προϊόντων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

 

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος αποστολής & επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο kafes@toumimakou.gr. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ., προκειμένου να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα ανωτέρω προσωπικά σας δεδομένα καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τη εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα, συγκεκριμένα τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016 / 679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου («Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων»), καθώς και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.4624/2019) και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται παρακάτω:

Παρέχοντας τα δεδομένα σας για τους σκοπούς της εξυπηρέτησής σας, συμφωνείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν για όσο χρόνο απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού της μεταξύ μας σχέσης. Για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και για πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρίας μας.

Με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων, των όρων και των περιορισμών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού επεξεργασίας, εναντίωσης, διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα φορητότητας. Σε περίπτωση που ασκήσετε ένα από τα προαναφερθέντα δικαιώματα, η εταιρία μας θα λάβει οποιοδήποτε πρόσφορο μέτρο για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός σας, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και θα σας ενημερώσει γραπτώς σχετικά με την ικανοποίηση του αιτήματός σας , ή για τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του δικαιώματος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιπλέον, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε την παρούσα συγκατάθεσή σας, χωρίς ωστόσο να επηρεάσετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει της συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της και την επεξεργασία βάσει άλλης νομικής βάσης.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αντιβαίνει στην ισχύουσα νομοθεσία.

 

Όροι Χρήστη

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης και υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο, πληροφορία ή άλλο τι εκτίθεται ή πηγάζει ή συνθέτει αυτή, εμπιστευτικού ή μη, κεκρυμμένου ή φανερού χαρακτήρα, με κανένα τρόπο –ενδεικτικά με δημοσίευση, επέμβαση, (ανά)μετάδοση, αντιγραφή, μεταφορά δεδομένων, στοιχείων, μηνυμάτων, ιών, λογισμικού, υλικού, αρχείου κ.λπ.- για την τέλεση πράξεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ή θα προκαλούσαν προσβολή, ζημία ή βλάβη περιουσιακών ή άλλων αγαθών ή δικαιωμάτων της εταιρείας μας, ή οποιουδήποτε τρίτου, ή θα αποτελούσαν παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

 

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Χώρου Προσφορών κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η χρήση του Χώρου Προσφορών υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης οφείλει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους.

 

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 

Αποκλειστική Διανομή

Ουρανία Πονηρού & Σια Ε.Ε.

Εμπόριο Καφέ

ΑΦΜ 093000769 ΔΟΥ Γλυφάδας

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ. 210 3216974

email : kafes@toumimakou.gr

X